Replica Szállítók, akik eladják a legjobb Bovet 1822 (17) preambulumbekezdést replika óra

Replicas Relojes – Breitling Avenger Seawolf A73390

A (12) preambulumbekezdés és a (15) preambulumbekezdés után a Récital 17 az idén piacra érkezik a független óraszámú Bovet Recital 9 Tourbillon Miss Alexandra Price Replica 1822-ben. A Dimier kollekció minden jellemzője jelen van: korona 3 órakor,rolex replika a négy szarv hagyományosan szaggatott és egy modern nyílt tárcsázó, amely feltárja a különböző mechanizmusok komplexitását és a díszítésüket.

A (17) preambulumbekezdés három időzónát mutat be. A helyi idő logikusan foglalja el a legintuitívabb olvasást lehetővé tevő központi pozíciót. A másik két időzóna 9:00 és 03:00 között jelenik meg.replika órák Mindegyik lehetőséget választja, hogy megjelenítse a kívánt időzónát a huszonnégy létező között (csak az orsókon teljes munkaidőben működik). Az órákat és a perceket nappali / éjszakai tárcsával egészítik ki, és huszonnégy város mutatója a huszonnégy időzónának felel meg.

A nyitott tárcsa mutatja a Bovet tárcsák virtuozitását. A mikro-mechanikusoknak először a végső esztétikai kritériumoknak megfelelő finomsági szintet kell beépíteniük, miközben meg kell birkózniuk a csontváz mechanikai korlátainak és finomságának, valamint a szerkezete finomságának. Az eredmény egy csomó díszítés, galvánkezelés, betétek és gerincek felszerelése, melyek mindegyike finomabb, mint mások, ahol minden egyes figyelmetlenség sok órányi munkát veszélyeztet.replika óra A másodlagos orsók tárcsái közvetlenül integrálódnak, és egy betéten olvashatóak, melyet a kollektor lakkozott, guilloche-t vagy faragott drágakőből választ. .

replicas relojes

Hagyja a választ

A Gravatars használata a megjegyzésekben: kapd meg a tiédet és ismerkedj meg!