Replica órák Essentials Megvásárolhatom a Bovet Amadeo Fleurier Tourbillon Virtuoso III-t: lenyűgöző alkotás! replika órák

Replicas Relojes – Omega Aqua Terra 150m Gents 231.10.39.22.02.001

Meg kell jegyezni, hogy az invertált kapcsoló egy lakkozott tárcsával van ellátva, két betéten, amelyeken megjelenik az időzítés egyedi száma és a mozgásban lévő rubinok száma.replika órák A vevő kérésére ez a két betét szöveges, metszet vagy miniatűr festményt testreszabható területet kínál. A mozgás komplexitása és sok mechanizmusa közötti kölcsönhatás ellenére kézzel vésették a hidak és forgótányok összes felületét, legyen az homorú, függőleges vagy láthatatlan. A doboz két íves tükrökkel van ellátva, amelyek a Bovet által egyszer aláírt zsebórák zománcozott hátterét idézték elő. Ez a különlegesség befolyásolta a mozgás szerkezetét,replika óra webáruház mivel az órák középpontjában a kaliber vastagsága koncentrálódott, hogy a Le Corbusier számára kedvelt elmélet szerint optimalizálja a méretet.

A tekercsszárral koaxiális és a pulton elhelyezett tolóerő a 19. század Bovet zsebórájához hasonlóan megnyitja az alját.rolex replika A haute horlogerie márkájú Bovet, a haute horlogerie gyártmányú Dimier 1738 gyártmányú, a híres olasz formatervező iroda Pininfarina, kivételes zsebórával közösen készült. Az Ottanta Tourbillon-nak nevezhető, ez a moduláris darab zsebóraként viselhető, mint a karórák elülső és hátsó karórája, vagy asztali óra. Röviden, négy órát az ára egy!

Erre az újdonságra az ütemterv, amelyet Pascal Raffy (a Bovet főnöke) adott csapataiknak, egy örvénynaptárhoz kapcsolódó forgószélmozgást jelentett; fő utasításokkal,replika óra hogy ne akadályozzák a tourbillon ketrec látását és átláthatóságát. Ráadásul az olvashatóságnak, ami gyakran az Achilles örök naptárak sarka volt, optimálisnak kellett lennie.

replicas relojes

Hagyja a választ

A Gravatars használata a megjegyzésekben: kapd meg a tiédet és ismerkedj meg!